Hvordan løse den elektriske løfteplattformen for små problemer og daglig vedlikehold?

Dato: 22.08.2019

Hvordan løse den elektriske løfteplattformen for små problemer og daglig vedlikehold?

Elektrisk løfteplattformdrift er enkel, rask, praktisk, er en god hjelper for folk som jobber i høy høyde, men når den elektriske løfteplattformen ikke kan heises, vil det påvirke folks normale arbeid og produksjonseffektivitet, så når dette problemet skal løses? Her er noen enkle tips for selvhjelp.

elektrisk løfteplattform 1

Elektrisk løfteplattform kan ikke stige?

For årsakene og løsningene til elektrisk løfteplattform: for tett eller intern retningsventillekkasje, må sjekke eller bytte ut ventilenheten; Sylinderlekkasje, må sjekke eller bytte ut sylinderkomponenter; Justeringstrykket til overløpsventilen oppfyller ikke kravene, og trykket justeres til ønsket verdi.

 For pumpeproblemer med elektrisk løfteplattform: sjekk eller bytt ut pumpen. Hvis oljen er for lav, for lav eller hvis oljefilteret er tilstoppet og oljen kan fylles, bør oljefilteret rengjøres umiddelbart.

Strømmen er ikke koblet til elektrisk løfteplattform: sjekk om arbeidsinstruksjonene fungerer. Disse er små utgjør i daglig arbeid akkumulert litt erfaring, håper å hjelpe deg, hvis dette problemet ikke er løst, bør du kontakte produsenten eller profesjonelt vedlikeholdspersonell til stedets vedlikehold, kan ikke fortsette å jobbe i din elektriske løfteplattform, så det er ingen sikkerhetsfare, fare for andres sikkerhet.

elektrisk løfteplattform 2

Hva er vedlikeholdstrinnene til den elektriske løfteplattformen?

1. Kontroller og juster gapet mellom bremsebelegg og bremseskive ofte for å sikre fleksibilitet og pålitelighet. På friksjonsoverflaten skal det ikke være smuss, skitt må vaskes ut med bensin eller tynnere.

2. Smøring og hydraulikkolje av reduksjonsgir, girkasse, ytre nettgir og andre deler skal utføres i henhold til kravene i smøringstabellen.

3. Vær oppmerksom på å sjekke om hvert wiretau har ødelagt ledning og løs fenomen. Hvis det overstiger gjeldende regelverk, må det skiftes ut umiddelbart. Vedlikehold av ståltau bør være i strengt samsvar med GB5144-85 forskrifter.

4. Sjekk forbindelsen til hver del ofte, og stram den hvis den er løs. Kroppstilkoblingsbolter bør kontrolleres for tetthet når kroppen er under trykk (metoden for roterende arm kan brukes til å skape kompresjon). Alle tilkoblingsaksler må ha spaltestift og skal være helt åpnet.

5. Sjekk den normale driften av hver organisasjon ofte, og det er ingen støy. Hvis det oppdages en feil, må den elimineres i tide.

6. Når du installerer, demonterer og justerer rotasjonsmekanismen, må du være oppmerksom på at midtlinjen til reduksjonsmekanismen til rotasjonsmekanismen er parallell med midtlinjen til giret, og at den innvendige overflaten ikke er mindre enn 70%, og maskehull er passende.

7. Sjekk alle ledninger og kabler regelmessig for skader. De skadede delene skal bandaseres og byttes ut i tide.

8. Stopp motoren i tide i tilfelle overoppheting, og fortsett å kjøre etter feilsøking. Motorlagersmøringen skal være god.

9, hver del av børsten, kontaktflaten for å holde ren, juster børstetrykket, kontaktområdet er ikke mindre enn 50%.

10. Hold kontrollboksen og fordelingsboksen rene og rengjør støvet på det elektriske utstyret i tide.

11. Kontaktåpning og lukking av kjørebryteren til hver sikkerhetsanordning må være pålitelig, og kontaktbuegropen bør poleres i tide.

Tagger: elektrisk løfteplattform,vedlikehold
DELE: